Slipp løpeskoene fri!

Lås inn skiskoene og si farvel til vinteren.

Løpesesongen 2016 er igang......................Starter dog med kaktus-hals og en kropp som ikke er helt enig med hodet.

Min løpesesong startet i trappene tidligere denne uken.Mange måter og angripe de trappene,min personlige favoritt er blitt noe vi ble tipset om på løpekurset ifjor.Gå trappene opp, og løp deretter en runde.Sånn fortsetter du så lenge man orker.Effektivt og får opp pulsen!Planene for løpesesongen er ikke helt satt.Nå er det første på planen løpekurset som starter i slutten av april.Gleder meg masse til det, og håper å forbedre både kondis og løpetider.

Iår har jeg ingen løp som er planlagt,men KKmila er innen rekkevidde og så har jeg har jeg lyst til å være med på noen lengre løp.De som kjenner meg godt, vet at jeg mest sannsynlig bare melder meg på impulsivt.

Mars var forøvrig en god måned med hele 230km i boks, både med løpesko og skisko.En fordel og ikke ha førerkort......da får man mye gratis trening.Legger med mannen sin film fra påsken på Sølen...........................nydelige Rendalen som flere bør oppleve!


God løpemåned!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

løpemamma

løpemamma

40, Elverum

Frue som har bikket 40,kun et tall spør du meg! Gift,2 barn,hund,stasjonsvogn,sykepleier og hytte på fjellet! Bitt av løpebasillen,og klarer sjelden sitte rolig lenge! Deltatt i Birken på sykkel,løpt både 5,10 og 21km,og lurer nå på hva neste prosjekt blir! Rastløs sjel som liker at det skjer noe mesteparten av tiden! Instagram: @detlillehvitehuset

Kategorier

Arkiv

hits