Det har jeg aldri prøvd før

Så det klarer jeg helt sikkert!

Det sa Pippi Langstrømpe nemlig.

Det beskriver meg litt som person også. Hiver meg ut i ting som jeg ikke har prøvd før, fordi jeg er for nysgjerrig til å la være.

 

Noen ganger lurer jeg på hva de rundt meg tenker, om de tror jeg er riv ruskende gal eller at jeg går gjennom den såkalte midlivskrisen!!

Jeg har drevet med håndball, stuping og var innom friidrett en liten stund.Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har fått ballen midt i fleisen,hvor mange ganger jeg har forstuet fingre og mageplask jeg har tatt. Plutselig en dag sa det bare stopp, jeg var drittlei alt som hadde med trening å gjøre og ga meg med alt.Det var kanskje turen inn i veggen bak målet som gjorde det, men lei var jeg.

 

2 barn og 1 mann senere, så har jeg funnet glede med trening igjen.MEN:Det stopper jo ikke bare med trening! Jeg melder jo meg på ting i hytt og pine, setter meg stadig mål og har blitt en slags Pippi Langstrømpe på 40 år!!!


Styrken min er ikke nødvendigvis det fysiske, men jeg er sta som pokker og det har fått meg gjennom mye.Litt sånn at man kan ikke si at det ikke funker før man i det minste har prøvd det ut. 

Så her om dagen leste jeg @maratonmamma sin blogg om det å løpe fra misunnelsen ( https://liselysfjord.wordpress.com/2016/01/04/lop-fra-misunnelsen/ ) , og det fikk meg til å tenke litt om min reise i denne løpeverden.

I begynnelsen av min løpe"karriere" så fnøs nok de aller fleste og lo nok godt innvendig.Hadde jeg noen vondter, så var det mest sannsynlig at det kom fra løpinga.Jeg var ikke riktig vel bevart som begynte med løping i såååå høy alder(Hallo, jeg var 37!!!!), og ikke minst......det var jo totalt galskap og være med på løp!

Mannen min derimot, han sto alltiid, og står der fortsatt!Alltid ved målstreken og knipser sånn at jeg får dokumentert på Instagram etter løpet.Viktig at det blir dokumentert altså!

Så til alle dere som tror at det er nødt til å være 40-årskrise eller midtlivskrise som har rammet alle oss over 35-40 år, mest sannsynlig er det vår indre Pippi som får utløp for masse nysgjerrighet og trang for nye opplevelser!Jeg har ihvertfall masse som skjer i 2016, og jeg gleder meg til å sette igang.

Så til dere som sitter der og egentlig har lyst til å prøve noe nytt, og dere tror at dette har dere blitt for gamle til eller er redd for hva andre skal si.........GJØR DET!

Vær litt Pippi og hopp ut idet.Det er ganske gøy og være litt annerledes!

 

2 kommentarer

Charlotte

08.01.2016 kl.21:46

koselig innlegg :-)

løpemamma

08.01.2016 kl.21:52

Charlotte: Hei Charlotte!
Så hyggelig og høre.Tusen takk.
Fin fredag til deg!

Skriv en ny kommentar

løpemamma

løpemamma

40, Elverum

Frue som har bikket 40,kun et tall spør du meg! Gift,2 barn,hund,stasjonsvogn,sykepleier og hytte på fjellet! Bitt av løpebasillen,og klarer sjelden sitte rolig lenge! Deltatt i Birken på sykkel,løpt både 5,10 og 21km,og lurer nå på hva neste prosjekt blir! Rastløs sjel som liker at det skjer noe mesteparten av tiden! Instagram: @detlillehvitehuset

Kategorier

Arkiv

hits